5 razlogov, zakaj je menstrualna skodelica nujna sopotnica v šolskih klopeh

Menstrualna skodelica za v šolo

Predvideni čas branja: 5 minut

Priznajmo si, menstruacije niso ravno priljubljene, ko gre za čas, ki ga preživimo v šolskih klopeh. In še huje je, ko hodiš od razreda do razreda in nimaš časa zamenjati tampona, skrbi te uhajanje menstruacije, ali pa se zavedaš, da imaš samo še en vložek.

Ni nujno, da je temu tako!

Lily Cup Compact je tu zato, da reši tvoj šolski dan – tvoja oblačila in prav tako tvoj bančni račun. Lily Cup Compact je ultra mehka menstrualna skodelica za večkratno uporabo, ki zagotavlja do 12 urno zaščito pred uhajanjem menstruacije.

Ko jo sprazniš, jo le opereš in ponovno vstaviš! Lily Cup Compact je izjemno priročna, lahko se zloži v majhen priročni etuij, ki je velik kot balzam za ustnice in je lahko s teboj kjer koli. Poleg tega zdrži več let!

Tvoja menstruacija ne bo nikoli več moteča. Ali se želite najprej posvetovati s svojimi starši? Preberite si prispevek, kako zaprositi starše za menstrualno skodelico! (prispevek v izdelavi)

Razlogi, zakaj je Lily Cup Compact stvar, ki jo boš potrebovala v času šolskih dni:

1. Prihranek denarja

Z menstrualno skodelico privarčujmo

Od prvega do zadnjega letnika srednje šole bi za tampone porabila približno 312 evrov. V nasprotju s tem, menstrualna skodelica stane med 25 in 40 evrov in jo lahko uporabljaš do 10 let.

S prehodom na Lily Cup Compact boš prihranila dovolj za nakup 160 velikih kav, 3 prikupne nove obleke in morda celo za odličen polet za počitnice. 🙂

2. Bodi svobodna

Bodi brezskrbna tudi z doma

Lily Cup Compact ti zagotavlja neprekinjeno pokritost do 12 ur. Odvisno od jakosti menstruacije, moraš skodelico izprazniti in očistiti, takoj ko se zbudiš in preden greš v posteljo.

Zamisli si: cel dan brez skrbi, da morate zamenjati tampon ali teči v šolski WC, zato ker imaš občutek prepuščanja. Pri skodelici boš celo pozabila, da imate menstruacijo! 🙂

3. Zmanjšaj vpliv na okolje

Ena menstrualna skodelica je 3250 tamponov

Ena Lily Cup Compact lahko opravi delo 3250 tamponov in ker je namenjena večkratni uporabi, močno zmanjšaš vplive na okolje.

4. Brez nujnih primerov zaradi menstruacije

menstruacija

Z Lily Cup Compact potrebuješ samo en izdelek za ves čas menstruacije. Poleg skodelice dobiš še prikupni majhni etui, ki je tako velik kot balzam za ustnice, tako da ga z lahkoto pospraviš v torbico, denarnico ali pa jo enostavno vstaviš v žep.

Ni potrebe, da s seboj nosiš zalogo tamponov in vložkov, zaradi katerih bo tvoja torbica preobremenjena. Vse kar potrebuješ, je Lily Cup Compact.

5. Zaščiti nožnico

Menstrualna skodelica je telesu prijazna

Menstrualna skodelica tvoj tok zbira in ne absorbira, zato ti Lily Cup Compact ne bo izsušila nožnice ali povzročila draženja. Narejena je iz 100% medicinskega silikona (medicinski silikon se uporablja v medicinskih vsadkih, kot so srčni spodbujevalniki, itn.), zato je super mehak in prilagodljiv.

Ko menstrualno skodelico pravilno vstaviš, jo sploh ne boš čutila.

Menstrualne skodelice v nasprotju s tamponi ne motijo tvojega naravnega ravnovesja in ne povzročajo draženja – celo odvračajo rast bakterij!

Želiš več informacij o delovanju in uporabi menstrualnih skodelic? Preberi hitri vodič o uporabi menstrualne skodelice in postani prava poznavalka skodelic.

Menstrualna skodelica za boljšo samozavest in udobje

Brez dvoma so v življenju še druge stvari, kot skrb za menstruacijo. Pozabi nanjo in se posveti aktivnostim, ki so ti pri srcu in v njih uživaš.

Zaslužiš si zaščito, ki je telesu prijazna in ti olajša življenje. Zato je tukaj Lily Cup Compact s katero privarčuješ, je prijazna za okolje in kar je najbolj pomembno, je telesu prijazna. Torej, kaj še čakaš? Še danes začni z uporabo Lily Cup Compact!

Povzeto po Intimina.com

Prebrite tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja