Yoni jajčka

89,90

V jeziku starodavne Indije, Sanskrtu, ‘Yoni’ ni zgolj opis ženske intime, temveč tudi simbol izvora in svetišča. Ženske skozi stoletja uporabljajo Yoni jajček kot orodje za krepitev spolne energije, ohranjanje zdravja rodil in kot eliksir mladosti.

Yoni jajček ni zgolj predmet, ampak most časa, ki povezuje sodobne ženske z modrimi ženskami stare Kitajske, z Belimi tigricami in Taoističnimi svečenicami. Za njimi je ostala dediščina, ki je že 3.500 let ključ do ohranjanja lepote, vitalnosti in mladostnosti, tudi ko narava začne pokazati zobe časa.

Carice in njihove konkubine so v zavetju kitajskih palač s pomočjo Yoni jajčka razkrivale skrivnosti svoje spolne energije, obujale čutnost in skrbele za svojo neokrnjeno lepoto, ki je bila skrivnost zavidanja. To skrito tradicijo, ki je bila nekoč zaklenjena v zlatih dvoranah palač in med elitnimi taoističnimi praktikanti, danes odstiramo in jo delimo s svetom.

Ta sveti kamen je bil zasnovan z mislijo na ženske, ki želijo okrepiti in obnoviti moč svojih vaginalnih in medeničnih mišic. Medtem ko strokovnjaki poudarjajo njegove fizične koristi, podobne keglovim vajam, pa tradicija pravi, da je njegova prava moč v energiji. Verjelo se je, da je Yoni jajček ključ, ki zaklepa primarno energijo, osnovno vitalnost in mladostnost, ki se lahko sicer izgubi skozi sproščene mišice.

V tem dragocenem kamenčku je zgoščena dediščina ženske moči, skrivnost in tradicija, ki spodbuja ženske k boljšemu razumevanju in skrbi za svoje telo, energijo in dušo.

100 odstotno naravno

Na zalogi

Šifra: 00220 Kategorija:
Od Keglovih Vaj do Celovitega Zdravja z Yoni Jajčk
Yoni jajčka

Na zalogi