Ziggy: Menstrualni disk za večkratno uporabo, ki ga lahko nosite med seksom

Spoznajte menstrualni disk Ziggy Cup

Predvideni čas branja: 3 minute

Menstrualni disk Ziggy Cup omogoča menstrualno zaščito, ki jo potrebujete čez cel dan med menstruacijo in samozavest med seksom v času menstruacije.

Ploska in ovalna oblika

Je popolno nasprotje menstrualnim skodelicam, ki ste jih vajene. Menstrualni diski Ziggy Cup je ploske in ovalne oblike, ki se ob vstavljanju tanko stisne v obliko številke 8. Odlikuje ga šesterokotna struktura membrane, kar mu omogoča prožnost in trdnost, hkrati pa ostane tanka kot cvetni listi.

Velika kapaciteta

Ziggy se morda zdi precej drugačen od menstrualnih skodelic, ki ste jih videle do zdaj, toda skupaj z dvojnim nepropustnim robom je menstrualni disk Ziggy več kot pripravljen na obvladovanje menstruacije. Zadrži lahko 76ml, ali dvakrat toliko kot klasična Lily Cup skodelica velikosti B!

Popolno udobje

Ziggy Cup je zasnovan tako, da leži tik pod materničnim vratom, zataknjen za sramno kost in odmaknjen od vaginalnega kanala. Ne samo, da je zaradi tega izjemno udoben za nošenje, pomeni tudi, da ga lahko nosite med vaginalnim spolnim odnosom in vas ne bo oviral.

Je menstrualni disk Ziggy pravi za vas?

Prednosti uporabe menstrualne skodelice vam verjetno niso tuje. Katera si ne želi do 12 ur neprekinjene menstrualne zaščite, ki je okolju in proračunu prijazna? Še niste prepričane, da je Ziggy Cup odlična izbira za vas? Naj vas prepričamo:

  • Preizkusile ste že menstrualni disk za enkratno uporabo, toda Ziggy je menstrualni disk, ki je kvaliteten in okolju prijazen in ga ni potrebno zavreči po enkratni uporabi.
  • Ziggy omogoča brezskrben vaginalen spolni odnos. Nobene krvi, nobene packarije.
  • Ziggy je idealen, če se vam zdi, da so menstrualne skodelice, ki ležijo nizko v vaginalnem kanalu neprijetne ali pa imate morda nizek maternični vrat.
Spoznajte menstrualni disk Ziggy Cup seks med menstruacijo

Še vedno niste prepričane? Če imate kakršna koli dodatna vprašanja o tem, kako Ziggy Cup deluje ali je pravi za vas, si poglejte pogosta vprašanja na dnu prispevka o vseh naših menstrualnih skodelicah ali stopite v stik z nami.

Kje kupiti menstrualni disk Ziggy?

Kako kje? Pri nas. 🙂 Pokukajte v našo spletno trgovino kjer boste našle ta izjemen izdelek (in morda še kaj drugega).

Menstrualni disk Ziggy Cup
Ziggy Cup™

Preberite tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja