Vaša zgodba je pomembna.

Povejte svojo zgodbo

Povejte svojo zgodbo drugim ženskam, ker jim želite pokazati, da niso same. Ker jim želite pokazati, da vas je izkušnja naredila boljšo osebo. Ker jim želite sporočiti, da morajo naprej. Ker jim želite sporočiti, da imajo tudi one to moč. Povejte svojo zgodbo. Mi ji bomo prisluhnili.

Danes v družbi še vedno odmeva tišina. Glasna tišina vseh vaših neizpovedanih usod. In vaših zgodb.

In morda včasih preprosto niste pripravljene deliti zgodbe. A ko boste, smo tu za vas, da vam prisluhnemo. Vaša zgodba je pomembna ne le vam, temveč tudi vsem tistim ženskam, ki se soočajo s podobnimi izzivi.

Pripovedujemo tako zgodbe o zmagoslavju kot uničujoči izgubi in vsemu, kar je vmes. Pripovedovanje zgodb o naših osebnih zmagah lahko pripomore k temu, da damo nekomu upanje, jo navdihnemo ali ji celo spremenimo življenje. Pripovedovanje nam daje pomen.

Povejte svojo zgodbo o podjetniški poti, o plodnosti in neplodnosti, o ženski moči, o duhovnosti, o travmah, o žalovanju, o starševstvu, o ljubezni, o mentalnem zdravju, o zlorabi, o ločitvi. So ženske, ki želijo svoje zgodbe ohraniti zasebne. In to je potrebno spoštovati. A so tudi ženske, za katere je pripovedovanje zgodbe del lastnega terapevtskega procesa, ki jih opominja, kako daleč so prišle.

O projektu

Projekt je nastal, ker hočemo deliti resnične ženske zgodbe. Zgodbe resničnih žensk. Ki jih mediji ponavadi skrijejo ali ne objavijo. Hočemo prisluhniti ženskam zgodbam, ker vemo, kako težko je včasih biti….ženska. Hočemo ozaveščati o vseh plateh življenja, skozi katere gremo…ženske. Naše, vaše zgodbe nas ne bodo stigmatizirale, temveč opogumile. Nam sporočale vsak dan, da zmoremo več, kot mislimo, da zmoremo.

“Tvoja moč se skriva v tvoji drugačnosti.” – Meryl Streep

Povejte tudi vi svojo zgodbo.

povejte svojo zgodbo in navdihnite druge