Kakšna je razlika med Lily Cup One in Lily Cup Compact?

Razlika med Lily Cup One in Compact menstrualno skodelico

Ste vedno na poti? Potem veste kako pomembni so tisti menstrualni izdelki, ki so priročni za prenašanje. Imamo ne eno, ampak dve različni zložljivi skodelici, ki ju spravite v torbico, veliko kot balzam za ustnice.

Z eno od teh menstrualnih skodelic v torbici, žepu ali nahrbtniku vas menstruacija nikoli več ne bo presenetila! Toda, kakšna je razlika med skodelicama Lily Cup One in Lily Cup Compact ter katera je prava za vas?

Lily Cup Compact

Kaj je: Lily Cup Compact je bila prva zložljiva menstrualna skodelica za večkratno uporabo, ki se lahko zloži v majhno zaščitno škatlico.

Komu je namenjena: Če vaša menstruacija odstopa od “urnika” ali pa je preprosto ne spremljate najbolje, je to odlična skodelica, ki jo lahko imate pri roki. Lily Cup Compact je na voljo v velikosti A in B (B je idealna za tiste, ki so rodile ali imajo kako drugače oslabljeno medenično dno).

Kar se tiče moči menstrualnega toka, je Lily Cup Compact namenjena za rahle in srednje močne menstruacije. Velikost A (svetlo roza) zadrži 18 ml tekočine, velikost B (temno roza) pa 23 ml – kar je še vedno več kot tampon! Če imate močan menstrualni tok, lahko še vedno uporabljate Lily Cup Compact, vendar jo boste morali prazniti nekoliko pogosteje.

Lily Cup One

Kaj je: Lily Cup One je edinstvena mehurčkasta skodelica, ki ima tanek dizajn in je bolj primeren za anatomsko manjše nožnice.

Komu je namenjena: Lily Cup One je namenjena predvsem ženskam, ki so se komaj začele srečevati z menstruacijo ali pa so na menstrualne skodelice šele prešle iz vložkov in tamponov. Lily Cup One ima nekaj edinstvenih funkcij, zasnovanih posebej za začetnico! S svojo edinstveno obliko in enostavnim razpiranjem pa bo zagotovo všeč tudi tistim ženskam, ki so že izkušene na področju menstrualnih skodelic.

Lily Cup One je najmanjša skodelica, vendar ima še vedno impresivno prostornino 20 ml (20 ml – ali enako kot 2 običajna tampona).

Če imate zelo močan menstrualni tok, jo boste morda morali menjati pogosteje kot naše skodelice z večjo kapaciteto (kot je Lily Cup), vendar jo je tako enostavno vstaviti, da to ne bo težava!

Preberite tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja