Epizoda: #60 Pogovor o partnerski bližini

V šestdeseti epizodi podcasta Kunapipi se Tilen Mandelj z dr. Lidijo Bašič Jančar, pogovarja o partnerski bližini.

💌 Kunapipi e-novičnik
Vsak petek zjutraj ti pred začetkom dneva pošljemo en zakon email. 10 stvari v hitro branje. 🥰 Pridruži se več kot 1000 ženskam, ki prejemajo novice!
Vsak petek zjutraj

Uvodnik

Z dr. Lidijo Bašič Jančar se pogovarjava o vprašanjih kot so:

  • Ali je bližina sinonim za intimnost?
  • Ali primernega partnerja najdemo ali se le ta razvije tekom odnosa?
  • Kako pomembna je pri oblikovanju bližine v partnerstvu komunikacija?
  • Ali je mogoče obnoviti bližino po izdajstvu?

Vabljeni k poslušanju!

Imate za nas vprašanje? Pišite nam na tilen@kunapipi.si.

Gost

Dr. Lidija Bašič Jančar

Dr. Lidija Bašič Jančar je terapevtka zakonske in družinske terapije, supervizorka v socialnem varstvu in predavateljica. Naziv doktorice znanosti si je pridobila v letu 2023 z naslovom doktorske disertacije Relacijski pogled na vztrajanje v dolgotrajnih partnerskih odnosih.

Redno piše in objavlja strokovne in znanstvene prispevke, kolumne v občinskem časopisu ter članke za forume in spletne strani, kjer želi s svojimi nagovori prispevati k vzdušju varne in iskrene povezanosti.

Med drugim je tudi avtorica knjige Popolna ljubezen: Ali popolna ljubezen obstaja? v kateri zariše temelje partnerstva in starševstva

Predavanja, ki jih organizira v lokalnem okolju, delovnih organizacijah ter šolah in vrtcih, so namenjena ozaveščanju o močnejši povezanosti med partnerjema, starši in otroki ter ljudmi, ki so na kakršen način povezani ter delujejo med seboj.


Vaše mnenje nam ogromno pomeni!

Pustite komentar spodaj (lahko je popolnoma anonimen!) in nam povejte ali se strinjate ali ne s povedanim v podcastu in ali imate na to temo svojo izkušnjo!


Ne spreglejte tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja