Epizoda: #58 Miti o denarju

V osemiinpetdeseti epizodi podcasta Kunapipi se Tilen Mandelj z Ano Vezovišek, finančno mentorico, pogovarja o mitih o denarju.

💌 Kunapipi e-novičnik
Vsak petek zjutraj ti pred začetkom dneva pošljemo en zakon email. 10 stvari v hitro branje. 🥰 Pridruži se več kot 1000 ženskam, ki prejemajo novice!
Vsak petek zjutraj

Uvodnik

Z Ano Vezovišek se pogovarjava o vprašanjih kot so:

  • Kaj je denar?
  • Zakaj obstaja tako veliko različnih mitov o denarju?
  • Kateri je najpogostejši mit, s katerim se srečujete pri svojem delu?

Vabljeni k poslušanju!

Imate za nas vprašanje? Pišite nam na tilen@kunapipi.si.

Gost

Ana Vezovišek je finančna mentorica, predavateljica, podjetnica ter pisateljica (avtorica knjige Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem?, knjige Anini finančni recepti – za vašo dobro finančno kondicijo, so-avtorica knjige Adijo, finančni stres ter avtorica knjige Na pomoč! Kako naj otroka naučim ravnati z denarjem?. Do danes je za različne medije napisala več kot 500 prispevkov, kreirala kar nekaj projektov … 

Na področju osebnih financ deluje že 24 let, v zadnjih 10-tih letih, pa se je specializirala na področju financiranja in osebnega proračuna ter magistrirala na temo Vpliv finančne pismenosti na zadolženost posameznika v RS. 

V izziv ji je to, da tako nezanimivo, suhoparno in mnogokrat preveč strokovno vsebino podaja na poljuden, enostaven in včasih celo na zabaven način. Ja, tudi to je mogoče pravi.


Vaše mnenje nam ogromno pomeni!

Pustite komentar spodaj (lahko je popolnoma anonimen!) in nam povejte ali se strinjate ali ne s povedanim v podcastu in ali imate na to temo svojo izkušnjo!


Ne spreglejte tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja